Secondary Adv

Filter uji per lavatrice, lavastovilje, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

Prodhim i BE

Filtër uji për lavatrice dhe lavastovilje

 

Zbut ujin e fortë për lavatricen/lavastoviljen Tuaj. Me vendosjen e ketij filtri ju kurseni duke konsumuar më pak  detërgjentë të larjes dhe do te keni efikasitet më të madh të aparaturës tuaj.

 

Filtri eleminon papastërtitë mekanike mbi 15 mikronë, redukton fortësinë e ujit, redukton konsumimin e detergjenteve të larjes dhe rrit efektivitetin e tyre deri në 50%. Gjithashtu filtri ujit  mbron rezistencen e pajisjeve tuaja nga smërci(gëlqerja) duke rritur jetëgjatësinë e e tyre.

 

Filtri i ujit për lavartice/lavastovilje është një shpenzim i vogël në krahasim me çmimin e detergjenteve të larjes dhe kostos së riparimeve.

Periudha e përdorimit të rekomanduar është 12,000 litra ose 1 vit  (sipas nivelit te konsumit dhe cilësisë së ujit).

Lidhje 3/4“