Secondary Adv

Filter uji per montim direkt ne rubinet OLYMPUS, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

MINI TAP WATER FILTER OLYMPUS

Prodhim i  BE

Olympus

 

Filtri siguron ujë të pijshëm për ju dhe familje tuaj.

I certifikuar me standartet ISO

Filtër uji që montohet direkt ne çezëm e lavamanit tuaj.

Filtri i ujit eshte pajisur me fishek qeramik që ndërthuret me bllokun e karbonit të aktiv brenda filtrit qeramik. Kjo bën të mundur eleminimin e papastërtive në ujë si baktere, klor, aromë, shije, metale të rënda etj.

Garancia 1 vit

Made in Greece