Secondary Adv

Filter uji tek me fishek te brendshem te ndryshueshem BB 10, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

FILTËR UJI BB 10

Prodhim i BE

 

Filtra uji  10 “BB/20”BB, me një lidhje 1″.

 

Vendosen ne hyrje te rrjetit dhe  sipas nevojes mund të instalohen  vetëm  ose në grupe prej 2 ose 3 filtrash. Ju mund të merrni performancë më të mirë të ujit të pastër ose të përmirësoni efikasitetine tij duke eleminuar rërën, baltën, llumin etj.

Ato janë prodhuar prej plastike të errët dhe mund të përdorim  lloje të ndryshme të fishekëve zëvendësues për pjesën e brendëshme( fishek sedimenti, fishek karboni)

Kapaciteti 200 litra në minutë