Secondary Adv

Ftohes ajri dhe uji per instalim te jashtem, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Seritë NRG, ftohës të jashtëm me ftohje me ajër me R32, janë projektuar për të përmbushur nevojat e ajrit të kondicionuar, në komplekset rezidenciale/tregtare ose aplikacionet industriale. Ata punojnë me ngarkesë të plotë deri në 50 °C temperaturën e ajrit të jashtëm. Njësia mund të prodhojë ujë të ftohtë deri në -10 °C. Njësitë janë një qark ose me dy qark, për të siguruar efikasitet maksimal si me ngarkesë të plotë ashtu edhe me ngarkesë të pjesshme. Ndikimi mjedisor i njësive është reduktuar ndjeshëm për shkak të ftohësit të gjeneratës së fundit R32.