Secondary Adv

Njesi klimatizimi mono-ndare me gaz, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Njësi klimatizimi mono-ndarë me gaz R410a. Përbëhet nga një njësi e jashtme me kompresor rrotullues me inverter DC dhe një njësi kolone vertikale të brendshme (për instalim në dysheme) me ventilator me 4 shpejtësi (Minimum, Mesatar, Maksimum, Turbo). Ka mënyrat e mëposhtme të funksionimit: Ftohje, Ngrohje, Lagështim, Automatik dhe Vetëm Ventilim, i integruar me Mirëqenien e Natës (SLEEP), Ftohje/Ngrohje të Shpejtë (TURBO), Ventilim të zgjatur (për të parandaluar formimin e mykut) (X-FAN) dhe funksionet TIMER, të cilat menaxhohen nëpërmjet rregullimit të mikroprocesorit dhe mund të vendosen të gjitha nga paneli në makinë (me ekran) ose nga telekomanda me rreze infra të kuqe të ofruar si standard.