Secondary Adv

Njesi zevendesimi,filtrimi dhe trajtimi ajri, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

RTD është një njësi zëvendësimi, filtrimi dhe trajtimi i ajrit e pajisur me rikuperim termodinamik me efikasitet të lartë, i kryer nga një qark i integruar ftohës. Rikuperimi bëhet termodinamikisht, domethënë me anë të qarkut ftohës për rikuperimin e nxehtësisë, pa nevojën e një pllake ose një njësie tjetër të rikuperimit të nxehtësisë. RTD është ideale për zëvendësimin e ajrit në mjediset e sektorit terciar/tregtar (zyra, bare/restorante, dhoma pritjeje, dhoma zhveshjeje, etj.)