Secondary Adv

Aparat saldimi MMA-400, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Aparat saldimi MMA-400

 

1.Ekran dixhital për saldimin e paravendosjes dhe shfaqjes së rrymës

2.Mbrojtje automatike kundër mbitensionit, mbi-rrymës dhe mbinxehjes

3. Cikli i punës së rëndë për përdorim në industrinë e rëndë