Secondary Adv

Boje poliuretani me qendrueshmeri te larte Jotun, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Boje poliuretani me qendrueshmeri te larte Jotun

 

Hardtop XP është boje poliuretani me qëndrueshmëri të mirë dhe veti të shkëlqyera aplikimi. Ka një finiture të qëndrueshme me mbajtje të mirë të ngjyrave dhe shkëlqimit.

 

Hardtop XP ka një reologji dhe rrjedhje të optimizuar duke i dhënë veti të shkëlqyera aplikimi me anë të spërkatjes me pistolete, ndërsa është gjithashtu i përshtatshëm për aplikim me furçë dhe rul boje. 

 

Hardtop XP është me të vërtetë finitura shtresë e sipërme poliuretani e gjithanshme për strukturat detare dhe ato mbrojtëse.