Secondary Adv

Graso grafiti SASH, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Graso grafiti SASH

 

Kjo graso është trajtuar me grafit dhe disulfid molibden, është për rastet e lubrifikimit të vështirë.

 

Yndyrë shumëfunksionale e shkëlqyer, e karakterizuar nga:

 

· Ngjitje e shkëlqyer.

· Një lubrifikim shumë i mirë.

· Performancë e shkëlqyer në të gjitha kushtet e funksionimit.

· Injeksion perfekt.

· Rezistencë e mirë ndaj ngarkesave dhe goditjeve.

 

APLIKACIONET:

 

Lidhjet, nyjet universale, koncentratorët, pompat, kushinetat, etj.