Secondary Adv

Graso Litiumi EP2 SASH, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Graso Litiumi EP2 SASH

 

Graso litiumi e krijuar për të gjitha llojet e kushinetave, që funksionojnë në temperatura dhe ngarkesa shumë të larta. Ai përmban aditivë EP (Presioni Ekstrem), me ndikim të ulët mjedisor. 

 

Është formuluar posaçërisht për lubrifikimin e fabrikave të çelikut në përgjithësi, mullinjve të petëzimit, derdhjeve të vazhdueshme etj.

 

· Stabilitet shumë i mirë në shërbim dhe rezistencë e lartë ndaj kohes.

· Është i patretshëm në ujë dhe ka mbyllshmëri të shkëlqyer.

· Ka një aftësi të lartë antikorozive dhe mbrojtëse në mjedise agresive dhe me lagështi të lartë.

· Gama e gjerë e temperaturës së përdorimit: -20 deri në 140ºC.