Secondary Adv

Pompe elektrike centrifugale CM32 230V, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Pompe elektrike centrifugale CM32 230V

 

1.Tensioni i kontrollit: 0.75 KW , 240 V

2.Madhësia e shkarkimit: 1"

3.Rrjedha maksimale: 125 L/MIN

4.Pompa elektrike centrifugale me një shtytës të vetme të përshtatshme për të mbuluar kërkesat e prurjeve të vogla, të mesme dhe të mëdha.

5.Përdorimi në sistemet shtëpiake, bujqësore dhe industriale