Secondary Adv

Primer epoksid per mbrojtje nga korrozioni Jotun, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Primer epoksid per mbrojtje nga korrozioni Jotun

 

Jotamastic 87 është një prajmer (primer) epokside me strukturë të lartë tolerante ndaj sipërfaqes, e krijuar për mirëmbajtje dhe riparim. 

 

Jotamastic 87 është një produkt me përmbajtje të lartë të ngurtë, veçanërisht i përshtatshëm për zonat ku përgatitja optimale e sipërfaqes nuk është e mundur ose kërkohet dhe siguron mbrojtje afatgjatë në mjedise me korrozivitet të lartë. 

 

Jotamastic 87 mund të përdoret si një "antiruxho", prajmer, shtresë e mesme ose si një sistem me një shtresë në mjedise atmosferike dhe të zhytura dhe është i përshtatshëm për çelik karboni të përgatitur siç duhet dhe sipërfaqe veshjesh të vjetruara. Mund të aplikohet në temperatura të sipërfaqes nën zero.