Secondary Adv

Vaj motori 15W-40 SASH, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Vaj motori 15W-40 SASH

 

Vaj motori me naftë mineral i formuluar për të dhënë performancë në një gamë të gjerë aplikimesh të rënda. Është i përshtatshëm për motorë me emetim të ulët (Euro II, Euro III dhe motorë Euro IV). Rekomandohet për të gjithë motorët modernë me naftë të kamionëve, pajisjet jashtë rrugës dhe aplikime të tjera të rënda.