Secondary Adv

Vaj motori nafte per automjetet e renda SASH, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Vaj motori nafte per automjetet e renda Sash 10W-40

 

Është një lubrifikant me sintezë 100% HC për automjetet e rënda me naftë, me një performancë të shkëlqyer. Ky ACEA E6 i cilësisë moderne të nivelit të lubrifikantit është projektuar për të lubrifikuar motorët e rinj Euro V/VI sistemet me përmbajtje të ulët të hirit të sulfatizuar (SAPS i ulët) që kërkojnë trajtim të gazit për reduktimin e emetimeve, filtrit të grimcave të naftës (DPF), riqarkullimit të gazit të shkarkimit (EGR) ose me metodë selektive. katalizator reduktues (SCR) dhe sistemet pas trajtimit të tij si kontribues në ruajtjen e mjedisit.