Secondary Adv

Vaj per mjete bujqesore 20W-30 SASH, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Vaj per mjete bujqesore 20W-30 SASH

 

Vaj mineral hidraulik shumëfunksional me aditivë specifikë të teknologjisë së avancuar, për sektorin e bujqësisë në qarqet hidraulike, transmisionet mekanike në vaskë vaji dhe marshin e traktorëve të tyre. Lëng special me modifikues të fërkimit për të siguruar funksionim të përsosur në frenat e lagura me vaj, zgjidhjen e problemeve të "kërritjes së frenave" dhe sigurimin e performancës më të madhe në mekanizmat e lubrifikuar.