Secondary Adv

Filter per ekspres kafeje EVERPURE BH2, ALBUJI

ALBUJI

 Përshkrimi

Filtri EVERPURE BH2

 

Filtri EVERPURE BH2 është një filtër që përdoret për ekspres kafeje.

Ofron ujë të pastër kristal me një shije premium për të shijuar në maksimum kafen dhe pijet.

Falë veçorisë së sigurimit proporcional të substancës kundër gëlqeres, formimi i shkumës në pajisjet e ekspresit të kafesë reduktohet në mënyrë dramatike.

Ndërrimi i filtrit standard është sanitar dhe i shpejtë, i thjeshtë dhe i pastër, pjesët e brendshme të filtrit nuk ekspozohen kurrë ndaj prekjes dhe kontaminimit.

 

Teknologjia ekskluzive nën mikron garanton një reduktim superior të shijes dhe erës së klorit dhe ndotësve të tjerë agresivë, përmes mikrofiltrimit, ndotjes dhe eliminimit të grimcave deri në 0,5 mikron.

 

Pas instalimit, pajisja duhet të shpëlahet për 3 minuta.

Filtri ndërrohet kur gjendet rrjedha e ujit ose para se të ketë kapacitet.

Kapaciteti 11356 litra.