Secondary Adv

Filter uji me rrjete per reren, smercin dhe ndryshkun, ALBUJI

ALBUJI
Filter uji me rrjete per reren, smercin dhe ndryshkun

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Filter me rrjete | PËRDORIMI

 

Për filtrim e: rërës, smërçit dhe ndryshkut.

Përdorim shtëpiak

Filtrim uji të pijshëm, mbrojtje e rubinetave, boilerëve, lavatriceve,dhe instalimeve të tjera.shtëpiake.

 

KUSHTET  E PUNËS

Temperatura  maksimale………….. 45°C

Përdorimi  teknik

Parafiltrim për pompat e ujit, sistemeve të ujitjes ,mbrojtje të instalimeve industriale.

Jetëgjatësia  mesatare: rreth  24 muaj

Mirëmbajtja: Të lahet cdo tre muaj

 

SPECIFIKIMET

Materiale  jotoksike,të përshtatshme për ujin e pijshëm.

Materiali filtrues: Rrjetë filtruese

Skeleti: polipropilen

Pjesët fundore: polipropilen

Guarnicion: ETP