Secondary Adv

Impiant filtrimi RO per perdorim rezidencial dhe komecial Merlin, ALBUJI

ALBUJI
Impiant filtrimi RO per perdorim rezidencial dhe komecial Merlin

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Impiant RO Merlin

 

Impianti RO Merlin është një impiant që furnizon në mënyrë të vazhdueshme me ujë.

Tiparet e tij, teknologjia e tij inovative është e zhvilluar nga General Electric.

Merlini përdor një teknologji revolucionare të patentuar të membranave që ka nje prodhimtari 5 herë më të madhe se membranat standarte RO për përdorim shtëpiak. Elementi I membranes është dizenjuar për të punuar në presionet e ujit me hyrje  2.7-5.5 bar dhe temperatura të ujit  4.4-37.8°C.

Sistemi I Merlinit ka performancë më të mirë me rritjen e temperaturës së ujit. Ideale do të ishte që presioni I ujit në hyrje të jetë 3.4 bar dhe temperaturea e ujit të jetë mbi 10°C.

 

Sistemi  Merlin RO është dizenjuar për përdorim residencial dhe aplikime komerciale të lehta duke përfshirë:

• Restorantet

• Kafetë

• Akuariume

• Furra

 

Sistemi Merlin është teknologjia më revolucionare në teknologjinë RO prej fillimit që këto sisteme janë  paraqitur.