Secondary Adv

Sistem dozimi me kimikate, ALBUJI

ALBUJI
Sistem dozimi me kimikate

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Sisteme dozimi me kimikate

 

Nëpërmjet këtyre sisteme dozimi me kemikate  bëhet i mundur dozimi i kimikatit në mënyrë të kontrolluar sipas intervaleve të caktuara ose sipas niveleve të dëshiruara.

Këto sisteme përdoren me shumë sisteme si osmoza e kundërt, ultrafiltrimi, EDI, sistemet e filtrimit të përdorura në sistemet e trajtimit të ujit.

Për dozimin e kimikateve kërkohen pompa dozimi, depo dhe pajisje të tjera.

 

Pajisja e dozimit përmban:

– Pompat dozuese

– Depozita për kimikatin

-Çelësa niveli etj.