Secondary Adv

Rrul i dyfishte per ngjeshje asfalti DYNAPAC, Segment

Segment

 Përshkrimi

Rrul i dyfishte per ngjeshje asfalti DYNAPAC

 

Rruli DYNAPAC CC5200VI vjen me disa alternative të ngjeshjes: 

 

NGJESHJE STANDARDE (ngjeshja mes amplitudës së lartë me frekuencë të ulët vibrimi dhe amplitudë të ulët me frekuencë të lartë), 

 

NGJESHJE ME LËKUNDJE (ngjeshja nëpërmjet lëkundjeve në shtresa te holla asfalti, ngjeshja në ura dhe pranë ndërtesave të banimit) si dhe NGJESHJEN E KOMBINUAR.

 

Dynapac CC5200VI është i pajisur me sistemin Electric Drive Control për të parandaluar plasaritjen në shtresat e asfaltit, ky sistem lejon që shpejtësia maksimale të vendoset në fillim për të parandaluar shpejtësinë e tepërt dhe për të zvogëluar rrezikun e valëzimit, gjithashtu për të shmangur humbjen e efikasitetit për shkak të shpejtësisë së ulët.