Secondary Adv

Tokmak me benzine per ngjeshje dheu Husqvarna, Segment

Segment

 Përshkrimi

Tokmak me benzine per ngjeshje dheu Husqvarna

 

Husqvarna LT 6005, tokmak (vibro papuqe) me benzinë.

 

Husqvarna LT 6005 është një tokmak i ekuilibruar dhe i fuqishëm, zhvilluar për ngjeshjen efikase të dherave të grimcuara dhe kohezive si argjila dhe balta. 

 

Ideal për ngjeshje në llogore ose hapësira të tjera të ngushta, për shembull rreth shtyllave dhe tubave. 

 

Pajisur me motorin më të fundit Honda GXR120, i cili është projektuar posaçërisht për tokmakun LT 6005. Husqvarna LT 6005 ofron kontroll të shkëlqyer, zhurmë të ulët dhe emetime të ulëta.