Secondary Adv

Grafiato silikon silikat per mbrojtje fasade Bekament Sil Si-Si, GB Thermo Color

GB Thermo Color

 Përshkrimi

Grafiato silikon silikat per mbrojtje fasade Bekament Sil Si-Si

 

Bekament Sil Si&Si

Suva dekorative silikat e një  cilësie të lartë, e lehtë në përdorim, me shtresë mbrojtëse e cila nuk lejon deportueshmërinë e ujt.

 

Mundëson:

▪︎adezion të mirë për bazën

▪︎rezistencë ndaj ujit dhe rrezeve UV

▪︎përshkrueshmëri të lartë të avullit