Secondary Adv

Ngrohes elektrik me ajer me termostat Bimar, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 



Përshkrimi

Ngrohes elektrik me ajer me termostat Bimar

 

• Termostat i rregullueshëm

• Zgjedhjet: 0/ Eko (750 W)/ Komfort (1250 W)/ Shpejtë (2000 W)

• Treguesi i dritës

• Ndërprerës sigurie kundër rrëzimit

• Trup plastik me dorezë të integruar dhe mbulesë transparente për të mbrojtur kontrollet

• Shkalla e mbrojtjes IP21 (rënie vertikale)

• I përshtatshëm për ambiente 20m²

• 220/240~ 50Hz/60Hz 1800/2000W

• Patenta Bimar Design

• Ky produkt është i përshtatshëm vetëm për mjedise të izoluara siç duhet ose për përdorim të rastësishëm

• Përmasat e produktit në (mm):246x344x185

• Pesha në gram:1800