Secondary Adv

Ngrohese alogjen pedan per perdorim te jashtem Bimar, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Ngrohese alogjen pedan per perdorim te jashtem Bimar

 

•Ngrohës dyshemeje me rreze halogjene, për përdorim të jashtëm dhe jashtë ambienteve të mbyllura

•Njësi e ngrohjes me rrezatim të drejtpërdrejtë, prej alumini dhe e rregullueshme nga lart poshtë

•Mbështetje metalike, bazë me hyrje kabllo elektrike dhe fllanxha ankorimi

•2 rezistenca halogjene me emetim të ulët të dritës, 800W dhe 1200W

• Zgjedhësi tërheqës: 0/ Eco (800W)/ Komfort (1200W)/ I shpejtë (2000W)

•Çelës kundër kërcimit

•Shkalla e mbrojtjes IP24

•220 / 240 V ~ 50 / 60 Hz 2000