Secondary Adv

Ngrohese me varje ne tavan per ambient te jashtem Bimar, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Ngrohese me varje ne tavan per ambient te jashtem Bimar

 

• Rezistenca halogjene 1000W dhe 500W.

• Trup alumini, grilë mbrojtëse çeliku.

• Enë reflektuese prej alumini.

• Ndërrimi 0/I.

• Fuqia e rregullueshme: 0/500/1000/1500W

• Dritë LED.

• Telekomanda për të zgjedhur fuqinë dhe ndriçimin.

• Mbështetje me zinxhir metalik.

• Kabllo të energjisë.

• Vlerësimi i mbrojtjes IP34 (trupat 2,5 mm dhe spërkatjet e ujit)

• Pesha në gram: 2.25 kg

• Përmasat e produktit në (mm):510x290x510 mm