Secondary Adv

Panel ngrohes elektrik Bimar, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Panel ngrohes elektrik Bimar

 

• Nxehet me konvekcion natyral

• Përgatitur për montim në mur dhe mund të lyhet me bojëra me bazë uji. Mund të përdoret në dysheme duke përdorur këmbët e dhëna.

• Rezistencë 550W

• Ndërrimi 0/I me butonin ndriçues

• Kontrollet elektronike dhe ekrani që tregon çdo funksion

• Përdorim normal ose me programim javor

• Rregullimi i temperaturës 0-37°C

• Detektor i dritares së hapur

• Panele me fibra çimentoje

• Vlerësimi i mbrojtjes IP20

• Kompleti i fiksimit të murit

• Kompleti i këmbëve mbështetëse

• I përshtatshëm për ambjente rreth 5m²

• Pesha në gram: 7.90 kg