Secondary Adv

Thyese arrash cilesore, La Forchetta

La Forchetta

 Përshkrimi

Thyese arrash cilesore

Perfekte për thyerjen e arrave, bajameve etj.

Rezistente dhe e sigurt në përdorim.

Material cilësor.

E lehtë dhe praktike.

Mjafton t’a pastroni me uje te bollshëm.