Secondary Adv

Tigan dhe tave graniti rezistente ndaj gervishtjeve, La Forchetta

La Forchetta

 Përshkrimi

Tigan dhe tave graniti rezistente ndaj gervishtjeve

Seti tavë dhe tigan graniti Karaca Gris Bio,

tigan graniti 26 cm dhe një tavë 20 cm

I përshtatshëm për t'u larë në lavastovilje