Secondary Adv

Toaster 2n1 Biodiomand me veshje graniti, La Forchetta

La Forchetta

 Përshkrimi

Toaster 2n1 Biodiomand me veshje graniti

Kapak me hapje 180 gradë dhe rotullimi i trupit me 6 faza

Pllaka me veshje graniti