Secondary Adv

Toster dhe Grill Premium 2400W, La Forchetta

La Forchetta

 Përshkrimi

Toster dhe Grill Premium 2400W

Pllakat mund të lahen në lavastovilje

Fuqia 2400 W

Përmasat: 19x24x3.5 cm

Siperfaqe xhami

Sipërfaqja e pllakës ka një shtresë rezistente ndaj zjarrit, jo ngjitëse

Pllakat janë të lëvizshme

2 vjet garanci