Secondary Adv

Tjegull e plote betoni Klasik Novo , BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Klasik Novo tjegull e plote

 

Modeli Klasik Novo plot stil, është modeli më i pëlqyer i tjegullave në Evropë dhe karakterizon, për shkak të përdorimit të tij universal, peisazhe të gjera të mjaft vendeve evropiane. Rrumbullakosjet e buta, nxjerrin njësoj në pah paraqitjen individuale të të gjitha çative, si të ndërtimeve të reja, ashtu edhe të atyre të restauruara.

 

Ngjyrat: e kuqe tulle/ gri e errët/ kafe në të kuqe

Materiali: Beton

Pjerrësia minimale: ≥ 17° (me nënçatinë)

Distanca maksimale e ristelave: 315 - 340 mm

Konsumi për m²: rreth 10 copë

Përmasat: 330 x 420 mm

Gjatësia e varjes: 398 mm

Lloji i tjegullës: Tjegull e plotë

Pjerrësia e çatisë: 22°

Gjerësia: 300 mm

Sipërfaqja: e lëmuar Novo

Pesha për copë:  4,3 kg