Secondary Adv

Tjegull e plote betoni Natura Plus, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Tjegull e plote betoni Natura Plus

 

Tjegulla Natura rrit shumëllojshmërinë Bramac dhe ju ofron tani cilësinë Bramac me çmime akoma më të leverdisshme. Llaku special pa ngjyrë i jep produktit përveç mbrojtjes edhe një pamje natyrale. Tjegulla Natura dhe komponentët e saj kanë një garanci 30-vjeçare.

 

Ngjyrat: e kuqe, kafe e hapur

Materiali Beton

Pjerrësia minimale ≥ 17° (me nënçatinë)

Konsumi për m² rreth 10 copë

Përmasat 330 x 420 mm

Gjatësia e varjes 398 mm

Lloji i tjegullës Tjegull e plotë

Pjerrësia e çatisë 22 °

Sipërfaqja e lëmuar

Pesha për copë 4,3 kg