Secondary Adv

Tjegull qeramike Klinker Meridional, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Tjegulla Klinker Meridional, e prodhuar me kallëpe allçie dhe e pjekur në kaseta H, ofron një puthitje të përsosur që i jep asaj një papërshkueshmëri të lartë nga uji. Përveç kësaj, detajet e dizajnit të saj lejojnë një shtrim të shpejtë dhe perfekt. Përputhje e përsosur midis traditës dhe teknologjisë më të fundit të prodhimit.

 

COBERT 

 

BMI Garanci 50 y

Materiali Qeramikë

Konsumi për m² rreth 12,5 copë

Përmasat 424 x 258 mm

Lloji i tjegullës Tjegull e plotë

Pjerrësia e çatisë 14 °

Pesha për copë 3,15 kg