Secondary Adv

Tjegull qeramike Klinker Virtus, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Tjegull qeramike Klinker Virtus

 

Një tjegull unike në dizajn dhe performancë. Hapësirë e madhe instalimi deri në 60 mm. Puthitje perfekte e tjegullave dhe pamje diferenciale në çati. Mundësi shtrimi e tjegullave në linjë të drejtë ose kryq. Simboli i saj i jep stil dhe autenticitet. E prodhuar me kallëpe allçie dhe e pjekur në kaseta H.

 

COBERT

 

Materiali Qeramikë

Konsumi për m² rreth 11,5 copë

Përmasat 458 x 258 mm

Lloji i tjegullës Tjegull e plotë

Pjerrësia e çatisë 19 °

Pesha për copë 3,5 kg