Secondary Adv

Tjegull qeramike Logica Plana, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Tjegull qeramike Logica Plana

 

Estetikë avangardë dhe dizajn perfekt për një tjegull të sheshtë me cilësi të lartë. Prodhuar me teknologjinë më të avancuar. Ideale për çati moderne.

 

COBERT

 

Materiali Qeramikë

Konsumi për m² rreth 11 copë

Përmasat 454 x 282 mm

Lloji i tjegullës Tjegull e plotë

Pjerrësia e çatisë 20 °

Pesha për copë 4,1 kg