Secondary Adv

Tjegull qeramike Portoghese Nova Flexa, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Tjegull qeramike Portoghese Nova Flexa

 

Nova është tjegulla e qeramikës, e cila perfeksionon çatinë e pjerrët klasike me Portoghese. Departamenti ynë i kërkimit dhe zhvillimit ka përmirësuar funksionalitetin duke ruajtur profilin tradicional. Performanca e saj teknike për t‘u patur zili, garanton një qëndrueshmëri dhe mbrojtje më të lartë nga moti i keq.

 

Ngjyrat: antik

Materiali Qeramikë

Konsumi për m² rreth 13 copë

Përmasat 445 x 268 mm

Lloji i tjegullës Tjegull e plotë

Pjerrësia e çatisë ≥ 16,7 °

Pesha për copë 3,4 kg