Secondary Adv

Klasik Novo Tjegull anesore djathtas, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Klasik Novo Tjegull anesore djathtas

 

Me tjegullat anësore realizohen mbylljet e anëve trekëndëshe të çatisë si një zgjidhje shumë ekonomike, profesionale dhe me formë perfekte. Është shumë e rëndësishme që distanca midis listelave të jetë minimumi 31,5 cm. Këto tjegulla prodhohen nga fabrika të pajisura me dy vrima për t’u fiksuar me gozhdë ose vidë.

 

Materiali Beton

Distanca maksimale e ristelave min. 31,5 cm; max. 34,0 cm

Konsumi për m² rreth 3 copë për ml. anësore

Përmasat 330 x 420 mm

Lloji i tjegullës Tjegull anësore djathtas

Ngjyrat kafe në të kuqe, gri e errët, e kuqe tulle

Sipërfaqja e lëmuar Novo

Pesha për copë 6,7 kg