Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Mekanizem per porte automatike rrethore | GEZE Albania
Secondary Adv

Mekanizem per porte automatike rrethore, GEZE Albania Kosovo

GEZE Albania Kosovo

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Mekanizem per porte automatike rrethore

Sisteme dyersh automatike me rrëshqitje rrethore dhe gjysmë rrethore

Dyert rrëshqitëse gjysmë rrethore dhe rrethore janë njëkohësisht një element funksionaliteti dhe dizajni. Edhe në hapësirat e ngushta të jashtme,

ato ofrojnë hapësirë të madhe për kalim. Sistemet e dyerve mund të bëhen të mysët dhe të lugët si dhe të lidhen në mënyra të ndryshme

me godinën. Me një lartësi prej vetëm 7 cm, sistemi Slimdrive është si i krijuar posaçërisht për fasadat e mëdha në konstruksionet e shtyllave/

shuleve. Kanatet lëvizëse me kornizë të hollë dhe pjesën anësore mbështesin optikën e çelët dhe transparente.

 

Produktet

- Slimdrive SC Sistemet për dyert rrëshqitëse gjysmë rrethore në ndërthurje me dyert rrëshqitëse lineare, të përdorshme

edhe për bllokimin e erës

- Slimdrive SCR Zgjidhje sistemi 360° për dyert rrëshqitëse rrethore

 

Variantet

- FR Aprovuar për përdorimin në vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit, kontrolluar dhe certifikuar sipas

DIN 18650

- GGS Variant i dyerve rrëshqitëse të harkuara plotësisht prej xhami me sistem menteshash plotësisht prej

xhami GGS dhe tavan xhami

- RC2 Variant me rezistencë kundër vjedhjeve sipas kategorisë së rezistencës 2

 

Fusha e përdorimit 

• Godina prestigjioze

• Dyer në mjediset e brendshme dhe të jashtme

• Për vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit

• Përdorim në zonat me frekuentim të lartë

• Variantet e montimit: 10 mm VSG, 10 mm ESG-H me sistem menteshash GGS (varianti GGS), xhama të

posaçëm sipas kërkesës

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme