Secondary Adv

Adeziv mineral fleksibel me baze cimento, Salliu 2G

Salliu 2G

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Adeziv mineral fleksibel me baze te cimentos se bardhe i destinuar per fiksimin e elementeve te polisterolit, vendosjen e rrjetes perforcuese si edhe nivelimin e siperfaqes se fasades komplet. Pergatitja behet duke perzjere pluhrin me rreth 7 litra uje deri ne homogjenizim te plote. Masa lihet per 10 minuta pastaj perzihet perseri per te gjetur dendesine e duhur. Ngjitesei duhet te ruhet nga tharrja e parakohshme dhe ngrirja.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme