Secondary Adv

Tekstile per shtepi, hotele, restorante

Tekstile per shtepi, hotele, restorante

Tekstile per shtepi, Tekstile per hoteleri dhe restorante. Carcafe, Kellefe, Peshqire, Mbulesa tavoline, Kuverta, Peceta, Batanije, Jorgane. Me shumice dhe Pakice.