Secondary Adv

Kompleks Banimi dhe Sherbimesh | ANDI KONSTRUKSION | 2018

Dergoji email
kompanise

Rreth projektit

 

Bazuar ne planvendosjen e paraqitur, Objekti : “Godinë banimi dhe shërbimesh 2, 8 dhe 9 kat, me 2 kat parkim nëntokë, në rrugën “Xhanfize Keko”. Objekti zhvillohet ne nje truall me siperfaqe 5043 m2 dhe siperfaqe e zene me ndërtim 1341 m2. Projekti i hartuar ka patur per qellim jo vetem sistemimin dhe riorganizimin e zones ne fjale por edhe rivitalizimin e saj. Objekti eshte zgjidhur me dy volume me nga 2 dhe 9 kate.

 

Kompleksi Xhanfize Keko 2 – Andi Konstruksion Shpk
Kompleksi Xhanfize Keko 2 – Andi Konstruksion Shpk
Kompleksi Xhanfize Keko 2 – Andi Konstruksion Shpk

 

Objekti eshte zgjidhur me 2 kat ambjente sherbimi dhe tregtare, 8 dhe9 kate banim dhe 2 kat parkimi nen toke. Kompleksi eshte organizuar me 3 shkalle per te pasur nje orientim sa me te mire. Siperfaqja e lire e objektit eshte kompozuar me elemente te rendesishem funksional dhe estetik ne sherbim ne banoreve.

 

Kompleksi Xhanfize Keko 2 – Andi Konstruksion Shpk
Kompleksi Xhanfize Keko 2 – Andi Konstruksion Shpk
Kompleksi Xhanfize Keko 2 – Andi Konstruksion Shpk

 

Kompozimi ne fasade eshte projektuar duke perdorur elemente te drejte te cilet diferencohen nga njeri tjetri me ane te ngjyrave dhe materialeve te perdorura.  Jane perdorur dritare te larta te cilat i japin ambienteve me shume drite dhe nje pamje te mire te natyres. Vendosja e tyre ne fasade behet ne menyre qe te krijojne nje ritem dhe perseritje te rregullt. Apartamentet jane te tipit (3+1), (2+1), (1+1), dhe Garsoniere. Godina ofron hapesira banimi racionale dhe ekonomike, duke ofruar kushte optimale banimi dhe sherbimi, por edhe sanitare dhe ventilimi.

 

 

Planimetri

Shkalla 1


Apartament 3+1 ; Sip=153.07 m2

Apartament 1+1 ; Sip=70.44 m2

Apartament 2+1 ; Sip=97.45 m2

Apartament 2+1 ; Sip=98.38 m2

Apartament 2+1 ; Sip=101.42 m2

 


Apartament 2+1 ; Sip=105.32 m2
 
 

Shkalla 2


Apartament 1+1 ; Sip=70.93 m2

Apartament 2+1 ; Sip=101.94 m2

Apartament 2+1 ; Sip=104.75 m2

Apartament 2+1 ; Sip=105.4 m2
 
 

Shkalla 3


Apartament 1+1 ; Sip=67.3 m2

Apartament 2+1 ; Sip=92.46 m2

Apartament 2+1 ; Sip=103.73 m2

Apartament 2+1 ; Sip=104.24 m2
 
 

Dyqane


Njesi sherbimi 1 Sip=390.22 m2

Njesi sherbimi 2 Sip=228.75 m2

Njesi sherbimi 3 Sip=112.45 m2

Njesi sherbimi 4 Sip=125.72 m2

Njesi sherbimi 5 Sip=59.98 m2

 


Njesi sherbimi 6 Sip=134.05 m2

Njesi sherbimi 7 Sip=43.18 m2
 

Leje ndertimi & Vendimi

Kompleksi Xhanfize Keko 2 – Andi Konstruksion Shpk
Kompleksi Xhanfize Keko 2 – Andi Konstruksion Shpk

Me shume projekte ne Shqiperi