Secondary Adv

Rezidenca Diellon | ASR INVEST | 2022

Dergoji email
kompanise

REZIDENCA DIELLON

 

Kompleksi rezidencal Diellon ndodhet në Mjull-Bathore, 14 minuta nga qendra e Tiranës. Diellon koncepton një stil të ri jetese, si ekuilibrues mes jetesës private-familjare dhe asaj socail-komunitare.

 

KONCEPTI I DEZINJIMIT

 

Koncepti i dizenjimit vjen me një përqasje miqësore, duke respektuar formën e tokës, vegjetacionin dhe elementët e peisazhit. Zona ku zhvillohet projekti ka potencial të mjaftueshëm, me elementë të pasur natyrorë, sportivë dhe panoramik. Koncepti ka në fokus arritjen e kohezionit dhe integrimit social, duke vendosur në qendër të vëmendjes komfortin, privatësinë dhe qetësisë e të jetuarit në një ambient të shëndetshëm me jetë komunitare të pasur.

Dizenjimi ruan maksimalisht tiparet e zonës dhe i përgjigjet në mënyrë shumë delikate relievit. Projekti është konceptuar për dizajn diellor pasiv, ku volumi i ndërtesave dhe sistemeve përdoren për të kthyer energjinë e diellit në energji termike të dobishme për ngrohjen dhe ftohjen e ndërtesave dhe krijimin e një mikroklime më tërheqëse dhe më të këndshme urbane.

 

 

PERJETO BASHKEJETESEN ELITARE!

 

Diellon mundëson që jeta brenda sistemit të tij të jetë e kompletuar. I projektuar strategjikisht vetëm 2 minuta larg nga TEG dhe shumë pranë shkollave elitare. Një vend ku privatësia dhe bashkëjetesa shkojnë paralelisht. Pemët dhe peisazhi i rezidencës ndihmojnë në krijimin e kontrastit me materialet e ndërtimit prej betoni që dominojnë qytetin dhe kjo prodhon një sërë efektesh pozitive psikologjike dhe sociale.

Aty Dajti është panorama e përbashkët e çdo dritareje. Të qenurit pjesë e Diellon si rezident apo vizitues do ju mundësojë përjetimin e harmonisë emocionale ndërthurur me kujdesin arktitekturor.

 

 

VILA ELITARE

Tipologjia A1

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Vilat Elitare janë një nga tipologjitë më luksoze në Diellon. Tipari i veçantë i vilës është privatësia e plotë me 3 dhoma gjumi, një dhomë gjumi master me pamje mbresëlënëse të komunitetit. Vilat Elitare i japin vlerë të veçantë kompleksit rezidencial Diellon. Ato grupohen në zonën veri-lindore. Të projektuara 2 kate dhe bodrum, Vilat Elitare janë të konceptuara për një organizim funksional me hapësira elegante si brenda dhe jashtë. Secila vilë ka 2 parkime të dedikuara dhe pishinë private. Shkarko PDF

 

Tipologjia A2

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Vilat Elitare janë një nga tipologjitë më luksoze në Diellon. Tipari i veçantë i vilës është privatësia e plotë me 3 dhoma gjumi, një dhomë gjumi master me pamje mbresëlënëse të komunitetit. Vilat Elitare i japin vlerë të veçantë kompleksit rezidencial Diellon. Ato grupohen në zonën veri-lindore. Të projektuara 2 kate dhe bodrum, Vilat Elitare janë të konceptuara për një organizim funksional me hapësira elegante si brenda dhe jashtë. Secila vilë ka 2 parkime të dedikuara dhe pishinë private. Shkarko PDF

 

 

VILA TWIN

Tipologjia B

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Vilat Twin janë nga tipologjitë më të veçanta në Diellon. Një vilë me proporcione ideale për të pasur një privatësi të plotë, por e dizenjuar që të jeni afër atyre që doni gjithmonë. Dy vila binjake, të ngjitura me njëra-tjetrën, ku secila është e pajisur me një pishinë të madhe, një kopsht ideal që të lidheni plotësisht me natyrën. Të projektuara 2 kate dhe bodrum, 2 parkime të dedikuara për secilën, Vilat Twin janë të konceptuara për një organizim funksional me hapësira elegante si brenda dhe jashtë. Shkarko PDF

 

 

VILA ROW

Tipologjia C1

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Vilat Row janë një tipologji e krijuar për ata që duan luksin, por edhe jetën urbane. Tipari i veçantë i vilës është lidhja me natyrën dhe njëkohësisht me komunitetin.  Të projektuara me 2 kate, 2 parkime të dedikuara për secilën, Vilat Row janë të dizajnuara duke shfrytëzuar më së miri potencialet e klimës. Shkarko PDF

 

Tipologjia C2

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Vilat Row janë një tipologji e krijuar për ata që duan luksin, por edhe jetën urbane. Tipari i veçantë i vilës është lidhja me natyrën dhe njëkohësisht me komunitetin.  Të projektuara me 2 kate, 2 parkime të dedikuara për secilën, Vilat Row janë të dizajnuara duke shfrytëzuar më së miri potencialet e klimës. Shkarko PDF

 

 

APARTAMENTE

Tipologjia D1

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Apartamentet e tipologjisë D1 në Diellon karakterizohen nga dizajni minimal arkitektonik, ku ndarja koncize e hapësirës formon një seri vendbanimesh njëkohësisht luksoze dhe të thjeshta.  Apartamentet grupohen në zonën veri-perendimore e cila përfshin apartamente elitare, me hapësira dhe peisazh të bollshëm. Këto apartamente janë frymëzuar nga konceptet e dizenjimit pasiv, duke shfrytëzuar maksimalisht potencialin e diellëzimit, hijezimit, efektin mikroklimë, dhe ventilimin natyral. Shkarko PDF

 

Tipologjia D2

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Apartamentet e tipologjisë D2 në Diellon karakterizohen nga dizajni minimal arkitektonik, ku ndarja koncize e hapësirës formon një seri vendbanimesh njëkohësisht luksoze dhe të thjeshta.  Apartamentet grupohen në zonën perendimore e cila përfshin apartamente elitare, me hapësira dhe peisazh të bollshëm. Këto apartamente janë frymëzuar nga konceptet e dizenjimit pasiv, duke shfrytëzuar maksimalisht potencialin e diellëzimit, hijezimit, efektin mikroklimë, dhe ventilimin natyral. Shkarko PDF

 

Tipologjia D3

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Apartamentet e tipologjisë D3 në Diellon karakterizohen nga dizajni minimal arkitektonik, ku ndarja koncize e hapësirës formon një seri vendbanimesh njëkohësisht luksoze dhe të thjeshta. Apartamentet grupohen në zonën perendimore e cila përfshin apartamente elitare, me hapësira dhe peisazh të bollshëm. Këto apartamente janë frymëzuar nga konceptet e dizenjimit pasiv, duke shfrytëzuar maksimalisht potencialin e diellëzimit, hijezimit, efektin mikroklimë, dhe ventilimin natyral. Shkarko PDF

 

Tipologjia D4

REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje
REZIDENCA DIELLON | ASR INVEST shpk | Mjull Bathore | Apartamente & Vila ne shitje

Apartamentet e tipologjisë D4 në Diellon karakterizohen nga dizajni minimal arkitektonik, ku ndarja koncize e hapësirës formon një seri vendbanimesh njëkohësisht luksoze dhe të thjeshta. Apartamentet grupohen në zonën perendimore e cila përfshin apartamente elitare, me hapësira dhe peisazh të bollshëm. Këto apartamente janë frymëzuar nga konceptet e dizenjimit pasiv, duke shfrytëzuar maksimalisht potencialin e diellëzimit, hijezimit, efektin mikroklimë, dhe ventilimin natyral. Shkarko PDF

 

 

POZICIONIMI

 

Kompleksi rezidencal Diellon ndodhet në Mjull-Bathore, 14 minuta nga qendra e Tiranës. Diellon koncepton një stil të ri jetese, si ekuilibrues mes jetesës private-familjare dhe asaj socail-komunitare. Vetëm 2 min larg TEG

 

VIDEO TOUR

KONTAKT DIELLON


Website:diellon.com
Email:info@diellon.com
Telefon Shitje:+355 67 500 00 13
Adresa:Mjull-Bathore, Tiranë
  

Me shume projekte ne Shqiperi