Secondary Adv

Godine Banimi dhe Sherbimi 2,3,5,7,9, dhe 11 kat me 4 kat parkimi nentoke ne rrugen Muhamet Gjollesha (Sulejman Delvina) | DUNI GROUP | 2022

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

DUNI GROUP CONSTRUCTION

POZICIONIMI DHE ORGANIZIMI


Pozicioni i objektit eshte rreth 1.8 km në vijë tokësore nga qendra e qytetit të Tiranës. Sheshi në studim paraqet një interes të veçantë për zhvillimin më tej të zonës. Në pjesën veriperndimore  sheshi  kufizohet nga nje objekt i larte 9 katesh. Në jug kufizohet nga nje objekt 8 kate dhe nje 7 kate. Ndersa në lindje dhe në veri gjenden objekte të uleta 2 kateshe. Ndërhyrja në territor do të bëhet sipas propozimeve të PDV-së, të cilat duhet të mbajnë në konsideratë përmirësimin dhe shtimin e infrastrukturave publike për njësinë si dhe për legjislacionin në fuqi.

 

Duni Group Construcion shpk | Kompleks banimi prane Vasil Shanto, Rruga Jordan Misja, Apartamente per shitje (3+1,2+1,1+1)
Duni Group Construcion shpk | Kompleks banimi prane Vasil Shanto, Rruga Jordan Misja, Apartamente per shitje (3+1,2+1,1+1)
Duni Group Construcion shpk | Kompleks banimi prane Vasil Shanto, Rruga Jordan Misja, Apartamente per shitje (3+1,2+1,1+1)

Kati përdhe i godinës ka një sipërfaqe prej 816 m2 ku zhvillohen ambientet e shërbimeve, grupi shkallë-ashensorë për katet e banimit dhe parkimit. Per sherbim sherben dhe kati I pare I godines me nje siperfaqe 824.3 m2. Objekti ka 4 kate nëntokë për parkim me një sipërfaqe prej 858 m2/kat  dhe me një kapacitet prej 76 vënde për parkim. Aksesi i këtij kati nga automjetet bëhet me anë të dy platformave te ashensorit te vendosura ne jug te katit perdhe, ndersa aksesi nga njerezit behet nepermjet dy grupeve shkalle ashensor.

 

FASADA

Objekti trajtohet me fasadë të ventiluar të veshur me pllake gri, ndërsa çarjet trajtohen me dritare dopio xham qe shkojne ne te gjithe gjatesine e katit. Carjet e dritareve në fasadë jane te trajtuara me nje modul 50 cm dhe shumefish te tij perkatesisht sipas hapesires se nevojshme. Carjet në fasadë përsëriten në mënyrë ritmike në gjatësinë e katit duke maksimizuar ndricimin dhe ventilimin natyror.

Duni Group Construcion shpk | Kompleks banimi prane Vasil Shanto, Rruga Jordan Misja, Apartamente per shitje (3+1,2+1,1+1)
Duni Group Construcion shpk | Kompleks banimi prane Vasil Shanto, Rruga Jordan Misja, Apartamente per shitje (3+1,2+1,1+1)
Duni Group Construcion shpk | Kompleks banimi prane Vasil Shanto, Rruga Jordan Misja, Apartamente per shitje (3+1,2+1,1+1)

 

Planimetri Njesi Banimi


Apartamenti A1
(2+1)

Apartamenti A16
(2+1)

Apartamenti A17
(1+1)

Apartamenti A18
(3+1)

Apartamenti A20
(2+1)
 

Apartamenti A21
(1+1)

Apartamenti A22
(3+1)

Apartamenti A23
(1+1)

Apartamenti A25
(1+1)

Apartamenti A26
(2+1)
 

Apartamenti A27
(1+1)

Apartamenti A28
(2+1)

Apartamenti A29
(1+1)

Apartamenti A30
(2+1)

Apartamenti A31
(1+1)
 

Apartamenti A32
(3+1)

Apartamenti A33
(3+1)

Apartamenti A34-1
(3+1)

Apartamenti A35
(1+1)

Apartamenti A5
(2+1)
 

Apartamenti A6
(2+1)

Apartamenti A8
(2+1)

Apartamenti A9
(1+1)

Apartamenti B10-1
(1+1)

Apartamenti B11
(1+1)
 

Apartamenti B12
(3+1)

Apartamenti B15
(2+1)

Apartamenti B16
3+1)

Apartamenti B5
(2+1)

Apartamenti B7
(2+1)
 

Planimetri Njesi Sherbimi

 

Njesi sherbimi
A-12

Njesi sherbimi
A-13

Njesi sherbimi
A-20

Njesi sherbimi
A-22

Njesi sherbimi
A-23
 

Me shume projekte ne Shqiperi