Secondary Adv

Objekt banimi dhe sherbimi 12 kate me 3 kate parkim nentoke ne rrugen Nikolla Jorga | Nord Konstruksion Shpk | 2023

Objekt banimi dhe sherbimi 12 kate me 3 kate parkim nentoke ne rrugen Nikolla Jorga

 

Subjekt ndertues: Nord Konstruksion Shpk
Zhvillues: Nord Konstruksion Shpk
Projektues:Son Engineering & Construction
Drejtues teknik: Maksim Dhrami
Supervizor punimesh: HT Construction
Afati i punimeve: 60 Muaj

Me shume projekte ne Shqiperi