Secondary Adv

Projekti Akses Tirana - Kompleks me 4 Godina banimi dhe sherbime, 9 kate mbi toe dhe 2 kate parkim | FLEVI Shpk | 2024

Kompleks me 4 Godina banimi dhe sherbime, 9 kate mbi toe dhe 2 kate parkimInvestitor: FLEVI Shpk
Zhvillues: Matrix Konstruksion dhe blessed Investment
Subjekt ndertues: Matrix Konstruksion
Arkitekt: Ark. Alfred Kapllani
Drejtues teknik: Ing. Lejla Begeja
Konstruktor: Ing. Arben Dervishaj
Mbikqyres: Abkons Shpk
Afati: 60 Muaj

Adresa: Dogana, Rruga 29 Nëntori, Tiranë, Albania

Me shume projekte ne Shqiperi