Secondary Adv

Projekti Mara Residence ne Rrugen Ibrahim Pashe Bushatlliu, Tirane | AGIKONS Shpk | 2024

Godine banimi dhe sherbime 4, 6, 7, 8 dhe 10 Kate me 2 kate parkim nentoke ne pronesi te shoqerise Pentium 1 Shpk

 

Afati i punimeve: 36 Muaj
Subjekt zhvillues: S&D Invest Shpk
Subjekt ndertues: AGIKONS Shpk
Drejtues teknik: Robert Thanasi
Mbikqyres i punimeve: Tev-Albania
Arkitekt: Oltjon Luga
Kontruktor: Agikons


Adresa: Rruga Ibrahim Pashe Bushatlliu, Tirane

 

Me shume projekte ne Shqiperi