Secondary Adv

Kompleks me godina banimi dhe sherbime 3, 5, 7 dhe 10 kat me parkim nen toke dhe Objekt Kulti (Xhami) | BEST Construction | 2024

Kompleks me godina banimi dhe sherbime 3, 5, 7 dhe 10 kat me 2 kat parkim nen toke dhe nje Objekt Kulti (Xhami) 1,2 dhe 3 kat

Zhvillues: BEST Construction
Subjekt ndertues: Shoqeria BEST CONSTRUCTION Shpk
Drejtues teknik: Ing. Drini Kingji
Arkitekt: Ark. Rezart Struga
Konstruktor: Ing. Diana Lluka
Mbikqyres/Supervizor: 3E-K Consulting Shpk

 

Adresa:

Me shume projekte ne Shqiperi