Secondary Adv

OxA - Kompleks me godina banimi 3 kat me 1 kat parkimi nentoke ne Shkoze dhe ne Linze ne rrugen Dalip Topi | Kontakt Sh.p.k | 2024

Kompleks me godina banimi 3 kat me 1 kat parkimi nentoke ne Shkoze dhe ne Linze ne rrugen Dalip TopiZhvillues: Kontakt Sh.p.k
Ndertues: Kontakt Sh.p.k
Arkitekt: Ark. Ardita Gusho
Supervizor: SUPERVIZION PROFESIONAL
Drejtues teknik: Ing. Florida Albrahimi
Konstruktor: Ing. Frederik Lena
Hidroteknike: Ing. Klea Duro
Elektrike: Ing. Besmir Hyseni

 

 

Adresa:

Me shume projekte ne Shqiperi