Secondary Adv

Lehtesirat tatimore “online”, shtohen 13 sherbime te reja

Share on Google+

Në portalin e-Albania janë shtuar 13 shërbime të reja elektronike që lidhen që të gjitha me pagesat e Tatimeve.

 

Në një postim mesditën e sotme në “Facebook”, kreu i qeverisë Edi Rama thotë se vazhdon lehtësimi i shërbimeve dhe ulja sistematike e ndërveprimeve direkte me administratën, duke reduktuar vijimësisht mundësitë për korrupsion, radhët e kota dhe humbjet e kohës. Ai thotë se sapo u publikuan në portalin e-Albania 13 shërbime të reja elektronike me pagesë, të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve.

 

 

Rama bën me dije se nëpërmjet këtyre shërbimeve, bizneset mund të paguajnë direkt nga vendi i punës, shtëpia apo celulari, një sërë detyrimesh tatimore:

 

1. Tatim mbi të Ardhurat Personale të Biznesit të Vogël

 2. Tatim i Lojërave të Fatit

 3. Tatim mbi të Ardhurat nga Punësimi

 4. Tatim i Mbajtur në Burim

 5. Tatim mbi Vlerën e Shtuar

 6. Tatim i Thjeshtuar mbi Fitimin

 7. Tatim Fitimi

 8. Tatim mbi të Ardhurat Personale

 9. Taksat Kombëtare

 10. Tarifat Kombëtare

 11. Renta minerare

 12. Kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore

 13. Detyrime globale/Penalitetet

 

“Puna vazhdon, përditë dhe rezultatet do të ndjehen hap pas hapi në të gjitha shërbimet e administratës për qytetarin dhe biznesi”, shkruan në mbyllje të postimit Edi Rama./Shqip


Më të lexuarat