Secondary Adv

10 zhvillime teknologjike qe do i shohim ne 2017

Teknologjia po zhvillohet me ritme të shpejta dhe është shumë e vështirë për të identifikuar se cilat prej tyre do të kënë ndikimin më të rëndësishëm vitin e ardhshëm.

 

Në këtë artikull do të fokusohemi tek ato zhvillime teknologjike, të cilat do të pësojnë ndryshimet më të rëndësishme dhe do të kenë ndikimin më të madh në jetën tonë.

 

1. Realiteti virtual

 

2. Realiteti i zmadhuar (një teknologji që mbivendos një imazh të gjeneruar nga kompjuteri, në pikëpamjen e një përdoruesi të botës reale, duke siguruar një pamje të përzierë) 

 

3. Ekrane të teknologjisë së lartë

 

4. Inteligjenca Artificiale

 

5. Teknologjia që ndihmon njerëzit të ecin 

 

6. Superbateritë

 

7. Siguria, privatësia dhe biometrika

 

8. Mjete transporti  të gjeneratës tjetër

 

9. ‘Streaming’ personal (transmetimi personal) 

 

10. Rrobat inteligjente


Me te lexuarat ne Inovacion